Digitale trainerslicentiepas

Met ingang van 1 juli 2017 is de plastic trainerslicentiepas komen te vervallen en is vervangen door een digitale pas. Je persoonlijke digitale pas is zichtbaar via de app “Wedstrijdzaken” van de KNVB. Deze app dien je te downloaden op je telefoon. Nadat je de app hebt gedownload, kun je starten met je registratie, waarna je vervolgens kunt inloggen. Zodra je bent geregistreerd en hebt ingelogd, hoef je niet iedere keer bij gebruik van de app te doen.

Downloaden app
De KNVB Wedstrijdzaken app kan worden gedownload in de Appstore en Playstore door te zoeken KNVB Wedstrijdzakenapp. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoon:

Registreren
Na het starten van de app verschijnt onderstaand scherm:

De eerste keer is registratie vereist en vul je het emailadres en wachtwoord in.

Let op:
1. De KNVB Wedstrijdzaken app kan alleen worden gebruikt op het moment dat je lid bent van de KNVB (via vereniging/club of al vrijwillig lid van de KNVB). Registreer je met het emailadres wat jouw profiel bij je vereniging/club geregistreerd staat (veld E-mail op tabblad Persoon).

2. Registeren is niet nodig als je reeds via Voetbal.nl geregistreerd bent. Je kunt je Voetbal.nl account (KNVB account) ook gebruiken om in de Wedstrijdzaken app in te loggen. Het e-mailadres moet wel overeenkomen met het e-mailadres bij jouw profiel bij je vereniging/club.

3. Weet je niet welk e-mailadres geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd, neem dan contact op met je vereniging/club.

Activeren
Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Door op de activatielink te klikken wordt je account geactiveerd en kun je de app in gebruik nemen. Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd:

 Let op:
Mocht het noodzakelijk zijn om de activatielink opnieuw toegestuurd te krijgen dan kun je je nogmaals met hetzelfde e-mailadres registeren.

Inloggen
Na registratie en activatie kun je inloggen door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Na inloggen is het niet nodig om uit te loggen. Na downloaden en installatie van nieuwe updates / nieuwe versies van de app blijf je automatisch ingelogd. In de app heb je indien gewenst de keuze om uit te loggen.

Let op:
Met je KNVB account kun je zowel van de KNVB Wedstrijdzaken app als Voetbal.nl gebruik maken. Als het e-mailadres van je account niet bij jouw vereniging/club is geregistreerd dan word je niet herkend als bondslid en krijg je bij het inloggen in de Wedstrijdzaken app de volgende melding:

 Let op:
Wanneer je probeert in te loggen met een account dat nog niet is geactiveerd, krijg je nogmaals de activatielink toegestuurd op je e-mailadres.