Winnaars Rinus Michels Awards 2023

Foto: Marten van Dijl

Arne Slot opnieuw de beste coach

Volgens de hoofdtrainers in het betaald voetbal is Arne Slot de beste coach van dit seizoen. Dat bleek maandag tijdens Nationaal Voetbaltrainers Congres op Papendal. Deze waardering van zijn vakcollega’s leverde de coach van Feyenoord de Rinus Michels Award op. Ook werd de Rinus Michels Award uitgereikt aan Dick Schreuder (beste trainer Keuken Kampioen divisie).

De Rinus Michels Award voor beste trainer/coach in de Eredivisie ging naar Arne Slot van Feyenoord. Ook genomineerd waren, Ron Jans (FC Twente), Pascal Jansen (AZ), Joseph Oosting (RKC) en Maurice Steijn (Sparta).

De Rinus Michels Award voor beste trainer/coach in de Keuken Kampioen divisie ging naar Dick Schreuder die promoveerde met PEC.  Ook genomineerd waren: John Lammers (Heracles), Alex Pastoor (Almere City FC) Rob Penders (FC Eindhoven) en Maurice Verberne (MVV).

De Rinus Michels Awards zijn een initiatief van vakblad De Voetbaltrainer en deze uitverkiezing wordt georganiseerd door de vakvereniging CBV.