Webinar: ‘De visie en werkwijze van Bert van Marwijk’ donderdag 18 februari

Webinar: ‘De visie en werkwijze van Bert van Marwijk’
Datum:
Donderdag 18 februari 2021
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Spreker:
Bert van Marwijk, bondscoach VAE & voormalig bondscoach
Nederlands Elftal

Inhoud
In dit webinar komt Bert van Marwijk (bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten en voormalig bondscoach van het Nederlands Elftal) aan het woord. Hij wordt geïnterviewd door Bas Ticheler, perschef Nederlands Elftal.
Tijdens dit webinar krijg je de unieke kans om meer dan een uur lang in het hoofd van Bert van Marwijk te kijken. Je gaat erachter komen hoe hij het proces van trainer naar manager beleefd heeft, hoe hij denkt over voetbal en het (door)ontwikkelen van zijn speelwijze, hoe hij zijn staf aanstuurt/begeleidt en hoe hij de toekomst van het voetbal voor zich ziet. Hij zal zijn leermomenten en ervaringen dusdanig naar de dagelijkse praktijk vertalen zodat dit webinar uiterst leerzaam en waardevol is voor iedere voetbaltrainer-coach!

Wie is Bert van Marwijk?
Bert van Marwijk speelde al op 17-jarige leeftijd in de eredivisie. Hij speelde voor Go Ahead Eagles, AZ, MVV en Fortuna Sittard. In 1988 besloot Bert van Marwijk om zijn carrière als profvoetballer te beëindigen en zich te richten op een carrière als trainer. Al tijdens zijn eigen spelerscarrière was Bert van Marwijk actief als jeugdtrainer. Na zijn carrière was het voor hem dan ook een makkelijke keuze om zich volledig op het trainerschap te richten. Als coach bereikte hij met Fortuna Sittard de finale van de Amstel Cup en met Feyenoord wist hij in 2002 de UEFA Cup te winnen. In 2008 werd hij na het EK door de KNVB gepresenteerd als nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal. Hij leidde Oranje naar de WK finale in 2010 waarin nipt van Spanje werd verloren. Na het EK van 2012 is hij werkzaam geweest bij HSV in Duitsland en als bondscoach van Saoedi-Arabië en Australië. Op dit moment is hij (voor de tweede keer) bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten waarmee hij hoopt het WK van 2022 te bereiken.

Doelgroep
(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie UEFA C t/m UEFA Pro (zowel veld én zaal)

Licentiepunten
Als je dit webinar van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 1 licentiepunt die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Wij zorgen ervoor dat het licentiepunt wordt geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal bij de KNVB. Er wordt geen licentiepunt verstrekt wanneer je dit webinar niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten
De kosten voor deze bijscholing bedragen €17,50.

Inschrijven
Inschrijven kan van vrijdag 29 januari tot en met donderdag 18 februari om 18.00 uur. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de webinar.

Klik HIER om je in te schrijven!

Annuleren

Bij annulering vóór 11 februari ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 11 februari of daarna bestaat geen recht op restitutie.