Sport Accountant

Sportaccountant is een handelsnaam van Stolwijk Registeraccountants & Belastingadviseurs B.V. en is gevestigd in de regio Utrecht en Amstelveen. Sportaccountant is erop gericht om financiële begeleiding aan individuen en organisaties in de sport te bieden. Dankzij jarenlange ervaring in de sport, de kennis van de branche en het uitgebreide sportnetwerk kunnen zij hier een goede bijdrage aan leveren.

Alexander Zwiers, functie: Technisch Directeur bij de Jordanese Voetbalbond
“Sportaccountant is gespecialiseerd in het geven van fiscaal advies voor trainers/coaches, die actief zijn in zowel Nederland als in het buitenland. Ik had een eigen boekhouder in Nederland die mijn belastingaangifte had gedaan, maar minder was gespecialiseerd in buitenlandaspecten. Via het CBV ben ik bij Sportaccountant uitgekomen en zij hebben mijn situatie geanalyseerd. Hierbij speelden allerlei sociale, woon- en werkomstandigheden een rol. Ik ben blij dat ik via het CBV met hen in aanraking ben gekomen. Het bewijst voor mij dat als je als trainer-coach met buitenlandaspecten te maken krijgt, dat je het beste een specialist hiervoor kan zoeken”.

Hans Visser, functie: assistent trainer bij NAC, voorheen werkzaam als assistent trainer bij o.a. OH Leuven KRC GENK  en SAMARA in Rusland.
“De laatste jaren word ik op fiscaal gebied begeleid door Sportaccountant en dat bevalt me heel goed. De fiscale advisering inzake mijn Rusland en België-periode heb ik als uiterst prettig ervaren. Sportaccountant bezit mensen die de voetbalwereld kennen en aangezien zij vele sporters begeleiden, is de communicatie helder en gemakkelijk. Via het CBV ben ik in contact gekomen met Sportaccountant en daar heb ik geen spijt van. Ik kan dat iedereen aanbevelen”

Contact:
Tel: 020 – 640 6665
Mail: [email protected]
Site: www.sportaccountant.nl
Adres: Binderij 1b, 1185 ZH Amstelveen