Bijscholingsreis 2023

Op bezoek bij Royal Antwerp Football Club

Met medewerking van Mark van Bommel (hoofdcoach), Andries Ulderink (assistent-trainer), John Stegeman (assistent-trainer), Alex Abresch (hoofd video-analyse), Peter Catteeuw (hoofd performance afdeling) en Thomas Carpels (performance coach)

Programma

Op maandag 13 en dinsdag 14 november 2023 organiseren de KNVB en Coaches Betaald Voetbal (CBV) gezamenlijk een unieke en tevens eerste editie van ‘De bijscholingsreis’ naar Antwerpen. Op beide dagen zijn we te gast in het Bosuilstadion bij de staf van Royal Antwerp Football Club. Je wordt, tijdens deze volledig verzorgde trip, meegenomen in tal van onderwerpen waar je als voetbalcoach je voordeel mee kunt doen. Laat je, samen met ca. 35 collega voetbalcoaches, inspireren door en leer van o.a. Mark van Bommel (hoofdtrainer), Andries Ulderink (assistent-trainer) en John Stegeman (assistent-trainer) die afgelopen seizoen ‘de dubbel’ pakte in België en zich recent plaatste voor de groepsfase van de Champions League

Maandag 13 november 2023

We verzamelen om 12.30 uur in de spelerslounge in het Bosuilstadion in Antwerpen waar we starten met een gezamenlijke lunch. Om 13.30 uur start het inhoudelijke programma met een bijdrage van hoofdcoach Mark van Bommel. Mark zal je o.a. meenemen in hoe de speelwijze van Royal Antwerp Football Club in elkaar zit en hoe zij deze, met behulp van ‘zijn’ spelprincipes, door ontwikkelt.

Om 15.00 uur word je door Peter Catteeuw (hoofd performanceafdeling en Thomas Carpels (performance coach) meegenomen in de rol die data en performance analyse speelt binnen de club en hoe zij ervoor zorgen dat de data die worden verzameld écht betekenis krijgen voor de staf én spelersgroep.

Om 17.00 uur staat een presentatie van algemeen directeur Sven Jaecques op het programma. Hij neemt je mee in de visie van de club en zal duiden hoe de aanpak en strategie voor de komende jaren eruit ziet.

Om 18.30 uur wordt er een diner geserveerd waarna er rond de klok van 19.30 uur nog een rondleiding volgt door het stadion. Om 20.15 uur verplaatsen we ons richting het hotel.

Dinsdag 14 november 2023

De dag start met een uitgebreid ontbijt in het hotel. Na het uitchecken verplaatsen we ons richting het stadion waar we om 09.30 uur worden verwacht. Assistent-trainer Andries Ulderink zal een presentatie geven over de aankomende training waarin het (door)ontwikkelen van de speelwijze centraal staat. Na deze voorbespreking verplaatsen we ons naar het trainingsveld voor de training met de selectie van Royal Antwerp Football Club.
Assistent-trainer John Stegeman zal ons gedurende de training uitleg geven welke keuzes ten grondslag liggen aan bepaalde oefeningen en wat de staf graag (in algemene zin) terugziet in de training. De training wordt met ons nabesproken door Andries Ulderink én Mark van Bommel.

Vervolgens wordt er een lunch geserveerd waarna we opgaan voor het afsluitende onderdeel. Video-analist Alex Abresch zal ons, tijdens het laatste inhoudelijke onderdeel, meenemen in hoe video-analyse wordt ingezet binnen de club en hoe de samenwerking tussen zijn afdeling en de technische staf eruit ziet.

Na dit onderdeel zit het programma erop en kunnen we voor de files weer terug naar Nederland.

Via onderstaande button worden de technisch verantwoordelijken kort voorgesteld:

Doelgroep

Voetbalcoaches die in het bezit zijn van een voetbalcoachdiploma (UEFA B, UEFA A, UEFA Pro, VC 3 (Jeugd), V4 (Jeugd) en VC 5 / voetbalcoachlicentie (KNVB VC 3 Licentie, KNVB VC 4 (Jeugd) Licentie en KNVB VC 5 Licentie.

Licentiepunten

Voor het deelnemen aan ‘De bijscholingsreis 2023’ krijg je 7 licentiepunten die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Wanneer je jouw KNVB relatiecode opgeeft bij de inschrijving zorgen wij ervoor dat de licentiepunten worden geregistreerd in je eigen KNVB voetbalcoachlicentieportaal.

Kosten

De kosten voor deze unieke bijscholingsreis bedragen €225,- incl. BTW.

Let op: Dit is inclusief lunch op beide dagen, diner, overnachting + ontbijt, koffie/thee en parkeren. Drankjes ’s avonds in het hotel zijn voor eigen rekening.

Vervoer

Vervoer is op eigen gelegenheid. Zoals eerder vermeld is parkeren inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven kan van 18 september 2023 tot en met uiterlijk 12 november 2023. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen.

Let op: er is plek voor maximaal 30 personen.

Annuleren

Bij annulering vóór 16 oktober 2023 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 16 oktober 2023 of daarna bestaat geen recht op restitutie.


Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de bijscholingsreis 2023 naar Royal Antwerp FC.