Coachinsports: Opleiden op maat

‘Opleiden op maat’: een van de pijlers van het KNVB beleidsplan ‘Winnaars van Morgen’ richt zich op opleiding én op de verdere ontwikkeling van (jeugd)trainers in het licentiesysteem. ‘Bijscholen op maat’ dus.

BVO’s hoeven niet te wachten tot ‘morgen’. Minder in de klas, meer maatwerk in de bijscholing voor je licentie; meer zelfsturing én ….. 6 KNVB studiepunten. Dat kan nu al.

Cursussen voor de (jeugd)trainers moeten nóg meer op maat worden gemaakt”. Dat was een van de speerpunten uit het trainerscongres van december 2014. Dit speerpunt wordt nu omgezet in een plan van aanpak dat voor het seizoen 2017/18 klaar moet zijn. Zo lang hoeven BVO’s echter niet te wachten…

Lees meer over een maatwerk programma dat eind 2015 proefdraaide bij Roda JC in de bijlage. Zes jeugdtrainers maakten hun eigen programma op basis van eigen inzicht op eigen ontwikkelpunten, gaven hun leerproces zelf vorm en wisselden dat met elkaar uit in een gezamenlijke interactieve sessie.

Deze bijscholing ‘nieuwe stijl’ wordt in 2017 in-company aangeboden aan alle BVO’s, op de eigen locatie dus, op het door jou gewenste moment. De KNVB-Academie honoreert deze bijscholing met 6 licentiepunten. Wil je liever een individuele bijscholing? Meld dat bij CoachinSports.

Voor vragen en aanmelding kun je contact opnemen met Coachinsports, Ton Biessels: 06 57623040 of stuur een mail aan: tonbiessels@gmail.com . Zie ook http://www.coachinsports.nl/

Meer informatie:

BVO s versie 22jan17

Bijscholing KNVB -CBV in-company training voor hoofd-en (jeugd)trainers BVO versie 22jan17

Bijlage-2 programma met tijdtabel versie 22jan17

Artikel dVT 217 Roda JC en coachinsports apr16

Datum: 15 februari 2017