ASM Internationaal congres ‘Creativiteit’

Het ASM stimuleert de motorische creativiteit en het aanpassingsvermogen van elke beweger. Het blijkt dat creative bewegers meer speeluren maken naast de reguliere training, maar hoe kan je dit toepassen in je eigen training, les of behandeling?

Op 24 november 2017 organiseert het Athletic Skills Model (ASM) een internationaal congres voor professionals in de breedtesport, topsport, bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg. Onder leiding van dagvoorzitter Kees Jansma zullen de ASM founders en topdeskundigen hun kennis en ervaring delen over de ontwikkelingen en wetenschap omtrent talentontwikkeling. Daarnaast geven de parallelsessies praktische inzichten over de toepassing van het ASM. Al met al een complete dag van wetenschap tot en met praktijk!

  • Datum: 24 november 2017.
  • Locatie: ALO, Dokter Meurerlaan 8, Amsterdam.
  • Tijd: Inloop 16:00; Start congres 16:30; Einde 22:30.

Early bird prijs (aanmelden t/m 13 oktober): €175,- incl. eten (€125,- voor deelnemers die de ASM instructeursopleiding hebben gevolgd).

Prijs (aanmelden vanaf 14 oktober): €225,- incl. eten (€175,- voor deelnemers die de ASM instructeursopleiding hebben gevolgd).

Accreditatie: KNLTB: 4 PO punten. KNVB: 2 punten. KNGF register algemeen fysiotherapeut: aangevraagd.

Voor meer informatie over het congres en aanmelden:  http://www.athleticskillsmodel.nl/congres/

Datum: 24 november 2017
Locatie: ALO Amsterdam