Genomineerden Rinus Michels Awards 2024

De trainer/coaches van de BVO’s zijn tijdens het lopende voetbalseizoen nadrukkelijk in het nieuws. Maar wie is nu de beste? Het antwoord wordt dit jaar gegeven tijdens het Nationaal Voetbaltrainers Congres (3 juli – Papendal). Alle hoofdtrainers uit het betaald voetbal bepalen wie de Trainer/Coach van het seizoen 2023-2024 is. De winnaar ontvangt de Rinus Michels Award. Deze prijs is een initiatief van het vakblad DeVoetbaltrainer. De verkiezingen worden georganiseerd door de CBV.

Genomineerden

Woensdag 3 juli zullen tijdens het National Voetbaltrainers Congres op Papendal de winnaars in de verschillende categorieën een Rinus Michels Award ontvangen.

De hoofdtrainers uit het Betaald Voetbal en de Bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Eredivisie 2023/2024 en de genomineerden zijn: 

Peter BoszPSV
René HakeGo Ahead Eagles
Rogier MeijerNEC
Joseph OostingFC Twente
Arne SlotFeyenoord

De hoofdtrainers uit het Betaald Voetbal en de Bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Keuken Kampioen divisie 2023/2024 en de genomineerden zijn:

Jean-Paul van GastelNAC
Dick LukkienFC Groningen
Peter MaesWillem II
Michele SantoniFC Dordrecht
Bas SibumRoda JC

De hoofdtrainers uit het Betaald Voetbal en de Bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Azerion Vrouwen Eredivisie 2023/2024 en de genomineerden zijn:

Suzanne BakkerAjax
Joran PotFC Twente

Het Rinus Michels Award comité bepaalt een eventuele toekenning van de Oeuvre-prijs.