Webinar: “Erwin van de Looi, Jong Oranje, aanvallen vanuit formatie 1:4:4:2”

Erwin-vd-Looi-webinar

CBV en De Voetbaltrainer organiseren de volgende bijscholing / webinar: “Erwin van de Looi, Jong Oranje; aanvallen vanuit formatie 1:4:4:2”. De webinar wordt gehouden op 21 februari, van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Sinds zijn aantreden bij Jong Oranje speelt Erwin van de Looi vaak vanuit een 1:4:4:2-formatie met een vierkant op het middenveld (1:4:2:2:2). Hij is daarmee de ideale persoon om te vertellen hoe je kunt opbouwen vanuit een 1:4:4:2-formatie tegen tegenstanders met verschillende formaties. Op ons verzoek behandelt Erwin ook hetzelfde vanuit 1:4:4:2 met een ruit én 1:4:4:2 met een vlak middenveld. Hij zal daarbij inzoomen op situaties die in de praktijk het meeste voorkomen.

Als je deze webinar van begin tot eind hebt gevolgd, krijg je 1 licentiepunt. De inschrijving is nu geopend. Er geldt een korting voor CBV leden en abonnees van De Voetbaltrainer!