CBV Magazine – René Hake: Op zoek naar de procentjes meer bij FC Utrecht

De winter editie van het CBV Magazine zal komende week bij onze leden en partners op de deurmat vallen.
In deze editie onder andere het hoofd interview met René Hake.

René Hake, met FC Utrecht zo verrassend aan het seizoen begonnen, heeft er net met zijn ploeg een paar mindere wedstrijden opzitten. Toch heerst er op het fonkelnieuwe Topsportcentrum aan de Manitobadreef een serene rust. De Drent, half december vijftig geworden, is inmiddels ervaren genoeg en weet hoe hij dergelijke tegenslagen te lijf moet gaan.

Klik hier voor het interview met René Hake.

Houdt onze LinkedIn pagina en site in de gaten voor meer artikelen uit het CBV Magazine, met onder andere een dubbelinterview met Marcel en Wilco van Buuren, Aloys Wijnker en het rapport ‘Nederland Opleidingsland’.

Fijne feestdagen & een gelukkig, gezond en sportief 2022!