Guus Hiddink nieuwe voorzitter CBV

Guus Hiddink is de nieuwe voorzitter van de vereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV). Deze week heeft Guus aangegeven de taak van voorzitter op zich te gaan nemen. Guus Hiddink volgt Frank de Boer op die na het EK van afgelopen zomer de voorzittershamer neerlegde.

De CBV is bijzonder content met deze benoeming. Guus Hiddink heeft Nederland mede op de voetbalkaart gezet, een wereldburger die overal successen heeft gehad als trainer/coach en de vakvereniging is er trots op dat Guus zijn ervaring gaat delen met het huidige trainerscorps.

Guus Hiddink: “Verheugd dat ik mijn in alle jaren opgebouwde kennis en ervaring in kan zetten voor jonge talentvolle trainer/coaches. Mede hiermee hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons mooie vak van trainer/coach.”

Met de benoeming van Guus Hiddink als zevende voorzitter in het bestaan van de CBV bestaat het bestuur van Coaches Betaald Voetbal momenteel uit 7 leden. Voorzitters die Guus zijn voorgegaan: Louis van Gaal, Leo Beenhakker, Foppe de Haan, Han Berger, Ronald Koeman en Frank de Boer.