G-voetballers krijgen training van bekende voetbaltrainers

Wegens de huidige situatie rondom Covid-19 heeft het CBV in overleg met de KNVB helaas moeten besluiten dat de jaarlijkse G-voetbaldag bij BVV Barendrecht in 2021 niet op de ‘originele’ manier door kan gaan. Toch gaan we voor de G-voetballers een alternatief evenement organiseren. Als de spelers niet naar Barendrecht kunnen komen dan gaan de coaches wel naar de spelers toe: CBV coaches on tour!

Coaches on Tour is een initiatief van Coaches Betaald Voetbal (CBV), in samenwerking met de KNVB, Fonds Gehandicaptensport en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal.

Wat gaan we doen?
Coaches van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie clubs verzorgen op woensdag 4 augustus een training aan het lokale G-voetbalteam. De BVO is door de KNVB gekoppeld aan een lokale vereniging die G-voetbal aanbiedt. We gaan inzetten op het stimuleren van jeugd G-voetbal.

We hebben aan alle 34 BVO’s + Jong Oranje gevraagd de datum in te roosteren in het voorbereidingsprogramma. Een afvaardiging van een technisch staf zal aanwezig zijn en de training leiden aan het lokale G-team. Zo zullen we ± 600 kinderen een onvergetelijke middag bezorgen.

Resume
– Dag: woensdag 4 augustus
– Tijd: de activiteit vindt plaats ergens tussen 10.00 en 20.00 uur
– Wat: training/clinic aan G-voetballers
– Locatie: amateurclub of bij stadion van de BVO
– Duur: tussen 60 en 90 minuten