Opleiding Prestatiepsychologie 2021 – Online opleiding

In januari start de opleiding Prestatiepsychologie in samenwerking met de TopsportCompany. Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties? Hoe komen topsporters tot hun prestaties? In deze opleiding krijg je antwoord op deze vragen en leer je hoe je meer uit je eigen prestaties kunt halen en/of die van anderen. In deze online klassikale opleiding komen verschillende inspirerende gastdocenten aan het woord; Rico Schuijers, Bart Heuvingh, Ivo Spanjersberg, Joep Teeken en Paul van Zwam. Het programma wordt begeleid door Lara Kalisvaart. De KNVB heeft deze opleiding geaccrediteerd met 7 licentiepunten. CBV leden die zich voor 31 december aanmelden krijgen een stevige korting en kunnen deelnemen tegen een tarief van 650,- euro.  (in plaats van 795,- euro). Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

Interesse? Mail voor meer informatie naar [email protected] of schrijf je in via https://www.start2move.nl/opleidingen/cursus-prestatiepsychologie.

Data:

6 januari 18.30
13 januari 18.30
27 januari 18.30
17 februari 18.30
24 februari 18.30
10 maart 18.30