ASM-instructeursopleiding Advanced

IK ZAG DAT HET GOEDE VOETBALLERS WAREN, MAAR NOG GEEN ATLETEN. ALSOF ZE EEN MOOI STUK OP DE PIANO KONDEN SPELEN, MAAR NOG GEEN MUZIKANTEN WAREN.”

Met deze gedachte begon René Wormhoudt, founder van het Athletic Skills Model en strength & conditioning trainer van het Nederlands Elftal, al in 1995 bij AFC Ajax met een andere manier van denken over bewegen. Deze ontwikkeling heeft samen met Prf. dr. Geert Savelsbergh van de VU Amsterdam, geresulteerd in een nieuwe talentontwikkelingsmodel: Het Athletic Skills Model (ASM). Het ASM is een wetenschappelijk onderbouwde visie op veelzijdig bewegen. Ruim 200 KNVB trainer/coaches waaronder 6 Bondscoaches uit Zeist en 8 fysiotherapeuten van de Nationale Elftallen zijn in de afgelopen 6 jaar opgeleid. De opleiding bestaat uit theorie die middels veel praktijk direct ervaren wordt. Het is een verrijking op je huidige UEFA diploma’s.

Opleidingsdata Eindhoven: 16 maar, 9, 23 april en 11 mei: Tijd: 17.00 – 21.30
Opleidingsdata Almere: 12, 19 maart, 2 en 16 april: Tijd: 17.00 – 21.30
Licentiepunten: 9 KNVB licentiepunten

Voor meer informatie zie onderstaande folder

Via de onderstaande link kan je inschrijven:
www.athleticskillsmodel.nl/academy/#planning

Heb je vragen? Stuur een email naar:
[email protected]