Licentiepunten haal je op afstand! In binnen- en buitenland

Hoe kom je aan studiepunten die je nodig hebt voor je licentieverlenging? Soms komt het niet uit om naar een trainersbijeenkomst of – congres in Nederland te gaan. Dat geldt zowel voor de trainer/coach die in Nederland werkt alsmede en in nog grotere mate voor hen die in het buitenland hun vak uitoefenen. In China, Hongarije, Polen of Madagaskar. Waar dan ook: als de afstand toeneemt wordt het halen van licentiepunten lastiger. Er is inmiddels een nieuwe weg beschikbaar! Officiële KNVB studiepunten voor je licentie! Op afstand en helemaal op maat. Uitvoerder is CoachinSports.

Coaches kunnen op afstand weken aan hun functionele ontwikkeling. Dit is o.a. haalbaar door gebruik te maken van internet en te communiceren via FaceTime. Zo maak je zelf een programma, samen met een leercoach van CoachinSports. Een 1-op-1 coachgesprek op afstand, waar je ook bent.

Deze bijscholing inclusief 6 licentiepunten is gebaseerd op maatwerk: je maakt voor je zelf een compleet programma. “Waar wil ik (nog) beter in worden” is de sturende vraag. Door gericht informatie te zoeken op internet en door het delen van inzichten met andere coaches, soms van andere takken van sport, vergroot je je kennis nog meer, en wordt ‘leren’ ineens weer interessant. Effectiever dan met z’n allen in een klaslokaal. Hoe informatief een trainersbijeenkomst ook kan zijn: een persoonlijk leerrendement is vaak ver weg.

Ga naar www.coachinsports.nl en lees over de mogelijkheden. Of krijg eerst de vraag beantwoord wat voor een trainer/coach jij bent als het om leren gaat. Vul daartoe de (gratis) vragenlijst in en krijg een persoonlijk leerprofiel retour. Jezelf ontwikkelen begint met zelfkennis, vinden wij. Zo maak je een perfecte start van een ontwikkelprogramma. Maatwerk! Waar jij beter door wordt. Plús 7 licentiepunten!

Nog vragen? Overleg met een leercoach van CoachinSports. Ga naar ‘contact’ en stuur een e-mail. Of bel met Ton Biessels, CoachinSports: 06 576 230 40