De G-voetbaldag was weer een dag met vele blije gezichten

Alweer een week geleden werd de 27e editie van het Nationale G-voetbaltoernooi georganiseerd. Op woensdag 31 juli organiseerde Coaches Betaald Voetbal, de KNVB, BVV Barendrecht en Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV) het jaarlijks terugkerende G-voetbaltoernooi op Sportpark De Bongerd in Barendrecht. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Gehandicaptensport en de sponsors ING, PWC en Voetbal International.

Ook dit jaar namen weer 400 G-voetballers en voetbalsters deel aan het toernooi. Om 10.00 uur verschenen alle teams in de echte tenues van de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie op het hoofdveld van BVV Barendrecht voor de opening. Gedurende de hele dag werden de teams gecoacht door bekende trainer/coaches van profclubs. De wedstrijden stonden zoals gebruikelijk weer onder leiding van topscheidsrechters uit het Betaald Voetbal. Naast de poulewedstrijden werd er op de velden van BVV Barendrecht ook gestreden om de Penaltybokaal. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens de G-voetbaldag!

De dag werd afgesloten met muziek en natuurlijk de prijsuitreiking. Dit jaar was bondscoach Ronald Koeman aanwezig om alle prijswinnaars een mooie medaille of beker uit te reiken.

Voor een mooie sfeerimpressie klik hier

We willen alle betrokkenen bedanken voor het mogelijk maken van deze dag. Het was weer een geweldig voetbalfeest met veel vrolijke gezichten!

Hopelijk wordt het volgende jaar weer een fantastisch feest!