NLCoach organiseert het Nationaal Coach Congres

Op vrijdag 13 december organiseert NLCoach het Nationaal Coach Congres. Een inspirerende en leerzame dag voor trainer/coaches. Een unieke gelegenheid voor trainer/coaches om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Vorig jaar waren er 585 trainer/coaches aanwezig. Ook dit jaar hopt NLCoach dit mooie aantal te halen. Momenteel hebben zich al meer dan 125 trainer/coaches ingeschreven.

Dit jaar is het thema “Leren, Ontwikkelen en Opleiden”

De trainer/coach speelt een bijzonder belangrijke rol als je kijkt naar de sportstructuur in Nederland. Zonder trainers en coaches is sport onmogelijk. NOC*NSF heeft de ambitie om bij de beste tien landen van de wereld te horen. Om deze ambitie te blijven verwezenlijken is het van groot belang dat er blijvend wordt geïnvesteerd in de trainer/coach. NLCoach maakt zich al jaren hard voor de positie van de trainer/coach en de bijbehorende funding. Vele gesprekken met het ministerie van VWS en NOC*NSF dragen langzaam maar zeker bij aan een verbetering voor het vak trainer/coach.
De trainer/coach zal echter ook in zichzelf moeten blijven investeren om de sporter anno 2019 te blijven raken, te motiveren, uit te dagen en te ontwikkelen. Wanneer trainers en coaches niet investeren in het verhogen van hun eigen kennislevel, wanneer zij niet openstaan voor nieuwe ideeën en geluiden van collega’s en niet continu blijven leren komt er ‘zand in de motor’.

Tijdens het Nationaal Coach Congres wordt de meest actuele kennis aangereikt, kom je in contact met collega’s en topcoaches en word je geïnspireerd!

Het Nationaal Coach Congres heeft een interactief en afwisselend programma met onder andere een plenair deel waarin Anneke van Zane-Nieberg (voorzitter NOC*NSF) , Rudmer Heerema (VVD) en Art Langeler (KNVB) aan het woord komen.
Daarnaast worden er 13 interactieve workshops en 6 topcoach colleges (Paul van As, Ton Boot, Bas de Bever, Marianne Timmer, Jeroen Otter en Tjerk Bogstra) aangeboden.

Speciale actie voor trainersverenigingen
NLCoach heeft ook een aanbieding voor CBV leden. Voor een gereduceerd tarief van € 115,- excl. BTW mogen leden van de CBV deelnemen.
LET OP: trainer/coaches die zich in juli of augustus aanmelden ontvangen gratis het nieuwste boek van Tjalling en Berber van den Berg: ECO-Coachen: A way of life (T.w.v. € 20) & het boek SportCoachNL – Gildemeester, Wetenschap of Visionair (T.w.v. € 15).

Vul het onderstaande inschrijfformulier in en stuur ik dit op naar [email protected]