27e Editie van het Nationale G-Voetbal Toernooi

Op woensdag 31 juli 2019 vindt het jaarlijks terugkerende G-voetbaltoernooi plaats bij BVV Barendrecht. Dit evenement wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV). En het wordt tevens mede mogelijk gemaakt door Fonds Gehandicaptensport en de sponsors ING, PWC en Voetbal International.

Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present om dit voetbalfeest. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi.

Het programma van de CBV G-voetbaldag 2019:
8.45 uur Aankomst teams
10.00 uur Centrale opening
10.10 uur Teamfoto’s
10.45 uur Aanvang poulewedstrijden
15.45 uur Finales penaltybokaal
16.15 uur Finales wedstrijden
16.45 uur Prijsuitreiking
17.00 uur Afsluitende maaltijd voor deelnemers & begeleiders

Drumband Amarant en diverse artiesten zorgen muzikale opluistering.

Het toernooi, gehouden bij BVV Barendrecht, is vrij toegankelijk. Iedereen die wil komen kijk is van harte welkom!