CBV benoemt Gerard Marsman tot ambassadeur

Gerard Marsman is woensdag 27 maart tijdens de algemene ledenvergadering van de Coaches Betaald Voetbal benoemd tot ambassadeur van vak- en belangenvereniging. De scheidend CBV-directeur kreeg de bijbehorende oorkonde uit handen van CBV-directeur Ronald Koeman. Na Leo Beenhakker, Guus Hiddink, Jan Reker en Han Berger is Gerard Marsman nu de vijfde CBV-ambassadeur.

Per 1 april 2019 stopt Gerard, na twaalf jaar, als directeur van de CBV. Zijn opvolger, Mario Captein, dankt Gerard Marsman voor bewezen diensten. “Gerard heeft zich gedurende deze periode met hart en ziel ingezet voor onze vereniging en hierbij de belangen van de Nederlandse trainers/coaches op uitstekende wijze behartigd. Daarnaast heeft Gerard onze vakvereniging verder ontwikkeld. Hij heeft zijn werk met passie en toewijding uitgevoerd en is daarmee zowel intern als extern het gezicht geworden van de CBV. Bestuur en leden van de CBV zijn hem hiervoor zeer erkentelijk en benoemen hem dan ook tot ambassadeur van de Coaches Betaald Voetbal.”