Voorlichting pensioenrechten

Pensioenregelingen zijn en blijven tot op heden een moeilijk vraagstuk. Het pensioen is net zoals voor werknemers in andere branches, ook voor trainer/coaches vaak een ‘uitstel-onderwerp.’

Momenteel bestaat er geen structurele voorlichting over pensioenrechten aan trainer/coaches. Wat wel vaker gebeurt, is dat de CBV iemand die actief opzoek is naar meer informatie, doorverwijst naar CFK.

Om hier actiever in te zijn willen CBV, FBO, CFK gezamelijk een collectieve voorlichting organiseren voor deelnemers in de huidige (en eventueel vorige) pensioenregeling voor oefenmeesters. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk met name liggen op algemene voorlichting over pensioenregelingen.
Indien men vervolgens toch graag een individuele voorlichting wil krijgen, is dit ook mogelijk.

CBV is van plan de collectieve voorlichting een plek te geven in de Algemene Ledenvergadering van maart 2019.
Zijn er nog (specifieke) vragen, dan horen wij graag.