Ronald Koeman nieuwe voorzitter CBV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Coaches Betaald Voetbal in Bilderberg Grand Hotel Wientjes te Zwolle is Ronald Koeman gisteren door de leden unaniem gekozen tot voorzitter en opvolger van Han Berger. De vakvereniging is uitermate content met deze benoeming. Het bekrachtigt de goede relatie tussen de persoon Ronald Koeman en CBV en bewijst dat beide partijen hechten aan een contructieve en nauwe samenwerking tussen KNVB, (bonds-) coaches en vakvereniging.

Coaches Betaald Voetbal is een vakvereniging van gelicentieerde trainer/coaches, werkzaam in het Betaald Voetbal in Nederland alsmede voor leden werkzaam in het buitenland.

Met de benoeming van Ronald Koeman bestaat het bestuur van Coaches Betaald Voetbal momenteel uit 7 leden. Zij worden gekozen voor een periode van drie jaar, de voorzitter wordt in functie gekozen. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door de voorzitter, vice-voorzitter en directeur.