Voorstellen Officemanager

Per 1 augustus 2018 is er bij ons een nieuwe collega werkzaam. Omdat Petra Balster in juni afscheid heeft genomen als Officemanager van de CBV is deze functie nu overgenomen. Graag stelt onze nieuwe collega zich even aan jullie voor.

Ik zal mij  even kort voorstellen. Mijn naam is Daniëlle Tol, ik ben 22 jaar en woon in Beilen. In 2017 heb ik mijn Bachelor Bedrijfskunde MER in 3 jaar afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vervolgens ben ik vorig jaar september gestart met een Pre-master Marketing aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Toch merkte ik dat ik nog steeds van mijn passie mijn beroep wilde maken. Mijn passie voor sport heb ik al mijn hele leven. Daarom had ik al snel besloten een Master Sportmanagement aan de Johan Cruyff Institute te gaan volgen. Dit is een deeltijd master in Amsterdam, waarbij mijn interesse in management en sport wordt gecombineerd. Zelf heb ik jaren geturnd en gevolleybald. Vier jaar geleden ben ik begonnen met voetbal. Omdat ik nu twee avonden in de week naar Amsterdam ga voor school kan ik dit seizoen helaas niet voetballen. Maar ik denk zeker dat ik voetbal in de toekomst weer ga oppakken.

In mijn vrije tijd, heb ik vanaf mijn 15e altijd in de horeca gewerkt. Maar ik wist dat ik dit niet altijd wilde blijven doen. Ik ben eind juli gestopt met het werken in de horeca. In eerste instantie had ik het idee mijn deeltijdstudie te gaan combineren met een stage in de sportwereld om meer werkervaring op te doen. Ik kwam vervolgens terecht bij de CBV en dit leek mij een zeer geschikte plek om meer ervaring op te doen en veel te leren over de voetbalwereld. Ik ben daarom zeer blij met de kans die ik heb gekregen bij de CBV. En in plaats van een stage ben ik nu werkzaam bij de CBV als Officemanager. Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin.

Ik hoop op een leuke tijd bij de CBV waarbij ik veel leer en graag mijn steentje hoop bij te dragen. Graag tot gauw ziens of horens!