26e Editie G-toernooi in Barendrecht

Woensdag 1 augustus jl. heeft de 26e editie van het jaarlijkse G-toernooi in Barendrecht plaatsgevonden. Ook dit jaar heeft CBV dit georganiseerd in samenwerking met BVV Barendrecht, KNVB, BSBV en Fonds Gehandicaptensport.

400 G-voetballers uit heel Nederland gingen de strijd weer met elkaar aan onder de vlag van een BVO. Nadat alle deelnemers een mooi tenue van een BVO aan hadden, mochten ze gaan beginnen aan de wedstrijden. Elk team werd gecoached door bekende trainer/coaches, in totaal waren er verspreid over de dag, 20 hoofdtrainers aanwezig.

Op de velden van BVV Barendrecht werden niet alleen poulewedstrijden gespeeld, er werd ook gestreden om de penalty bokaal. Bij de penalty bokaal werd het doel verdedigd door onder andere Sander Boschker. Naast Sander Boschker troffen de deelnemers ook andere bekende namen, waaronder Dirk Kuyt. Ajax had haar hele vrouwenteam afgevaardigd. De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking. Dit jaar was Giovanni van Bronckhorst aanwezig om de prijzen uit te reiken.

Het was weer een sportieve, leuke dag met veel vrolijke gezichten.

Graag willen wij via Fonds Gehandicaptensport ook de sponsoren, ING, PWC, Plus Supermarkten en Voetbal International, bedanken voor het mogelijk maken van deze dag.

Ook volgend jaar staat het G-toernooi in Barendrecht weer op de planning. En we hopen dat het dan ook weer een fantastische dag wordt!