Tactiekwand meest innovatieve product van Sportsglass

De Tactiekwand is het meest innovatieve product van Sportsglass.

​Geef je kleedkamer of kantoorruimte een professionele uitstraling met een wand die qua gebruiksgemak en functionaliteit alle white of tactiekborden overtreft. Wilt u hem 9 meter lang en 2,5 meter hoog? Geen probleem elke afmeting is mogelijk.

​De standaard versie is 2×2 meter en volledig beschrijfbaar en magnetisch. Wij zorgen dat u iets unieks krijgt met de door u aangeleverde foto’s. U kunt zelf bepalen hoeveel coachborden of afbeeldingen u op de Tactiekwand wilt hebben.

​Wij ontwerpen totdat u tevreden bent, waarna wij de Tactiekwand op locatie komen monteren.

​Weg met die saaie wanden en whiteboards, laat je verrassen door onze Tactiekwanden.

​Voor vragen of een offerte op maat, neem contact met ons op:

Sportsglass.nl

[email protected]

0623483719