Han Berger benoemd tot “Ambassadeur” Coaches Betaald Voetbal

Tijdens een zeer goed bezochte Algemene ledenvergadering op 11 oktober in Bilderberghotel ’t Speulderbos te Garderen heeft Han Berger afscheid genomen als voorzitter van CBV. Han Berger is toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij de KNVB en de beide functies zijn vanuit de gedachte van good gouvernance niet verenigbaar. CBV heeft gemeend Han Berger te willen bedanken voor zijn jarenlange inzet en hem te benoemen tot “Ambassadeur”. Hiermee komt Han in het illustere rijtje met Leo Beenhakker, Guus Hiddink en Jan Reker.

In dezelfde vergadering is Remco Oversier ( Technisch directeur NEC Nijmegen) gekozen tot bestuurslid met de portefeuille Beleid, Commercie en Communicatie. Bovendien zijn de leden Mario Captein, Peter Jeltema en Art Langeler herbenoemd in functie.

Na de pauze konden de vele aanwezigen genieten van een zeer interessante presentatie van Borussia Dortmund trainer/coach Peter Bosz. Deze zeer geslaagde middag werd afgesloten met een gezamenlijk buffet.