Jubileum Coaches Betaald Voetbal G-Voetbal Toernooi te Barendrecht

25ste editie Nationaal G-Voetbal Toernooi met trainer/coaches uit betaald voetbal 

Woensdag 2 augustus wordt de jubileum editie van het Nationaal G-Voetbaltoernooi bij BVV Barendrecht op Sportpark de Bongerd gevierd. Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal de KNVB, BVV Barendrecht en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV). De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Gehandicaptensport en de sponsors ING, Ziggo, Plus en Voetbal International.

Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers (jong en oud) deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi.

Programma CBV G-Voetbaldag 2017 

08.45 uur Aankomst teams

10.00 uur Centrale Opening

10.10 uur Team fotomoment

10.45 uur Aanvang poulewedstrijden

15.45 uur Finales penaltybokaal op het hoofdveld

16.15 uur Finales wedstrijden op het hoofdveld

17.00 uur Prijsuitreiking op het hoofdveld

17.15 uur Afsluitende maaltijd voor de deelnemers & begeleiders

Het toernooi, gehouden bij BVV Barendrecht, is vrij toegankelijk. Iedereen die wil komen kijken is van harte welkom!