Start2Move opleiding Personal Trainer Pro

In samenwerking met opleidingscentrum Start2Move verzorgt de VVCS Academy, exclusief voor leden van de VVCS en de CBV, de opleiding tot Personal Trainer PRO. De opleiding start vanaf 10 januari 2017.

Deze populaire opleiding is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen. Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, ben je gekwalificeerd om mensen te begeleiden met specifieke wensen en/of klachten.

Na succesvolle afronding van de opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden.  Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf te starten.

Voor meer informatie klik hier flyer-erkend-personal-trainer-vvcs-cbv-november-2016