Coaches uit betaald voetbal in actie tijdens 24E G-Voetbaltoernooi

Woensdag 3 augustus vond voor de 24ste keer het Nationaal G-Voetbaltoernooi bij BVV Barendrecht op Sportpark de Bongerd plaats. Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, BSBV, Fonds Gehandicaptensport, BVV Barendrecht en de sponsors ING, PWC, Staatsloterij, PLUS supermarkt en Voetbal International.

Aan het toernooi namen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal speelden en werden gecoacht door de bekende trainers van de profclubs. De clubs leveren allemaal een bijdrage, door belangeloos, wedstrijdkleding beschikbaar te stellen. Daarnaast waren ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan ieder jaar hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi. De prijsuitreiking werd geleid door niemand minder dan bondscoach Danny Blind. De boodschap luidde: “Iedereen is deze dag een winnaar!”

Deelnemer Joost (17 jaar): “Super vet al die trainers van clubs uit de Eredivisie hier in Barendrecht. Ik speelde vandaag bij Vitesse. Helaas hebben we de finale niet gehaald maar we hebben wel veel plezier gehad.”

https://youtu.be/X5GG82Pcw3g

 

Oorkonde met teamfoto’s :https://goo.gl/photos/ghY96BgFVAmKGqQQA