14e Nederlands Trainerscongres te Zwolle 06-05-2016

Volgens de 36 hoofdtrainers in het betaald voetbal is Erik ten Hag de beste coach van dit seizoen. Dat bleek vrijdag tijdens het wederom drukbezochte Trainerscongres in Zwolle. Deze waardering van zijn vakcollega’s leverde de coach van FC Utrecht de Rinus Michels Award op. Ook werden de Rinus Michels Awards uitgereikt aan Wilfred van Leeuwen (beste amateurtrainer), de jeugdopleiding van AZ en aan Be Quick 1887 uit Groningen vanwege het uitstekende jeugdbeleid. Bij hoge uitzondering werd de Oeuvreprijs van de Rinus Michels Awards postuum toegekend aan Johan Cruijff. Deze werd in ontvangst genomen door Wim Jansen.

 

De Rinus Michels Awards zijn een initiatief van vakblad De Voetbaltrainer en deze uitverkiezing wordt ondersteund door de vakvereniging CBV, de vakbond VVON en de KNVB. Op de foto de winnaars van de Rinus Michels Awards.

 

Foto: Annet van Raalten, Sportief Zwolle

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *