Sportaccountant sluit partnerovereenkomst met Coaches Betaald Voetbal

Samenwerking Sportaccountant en Vereniging Coaches Betaald Voetbal

Vandaag hebben Sportaccountant en de Vereniging Coaches Betaald Voetbal een officiële partnerovereenkomst gesloten. Deze samenwerking houdt in dat Sportaccountant de financiële en fiscale begeleiding zal verzorgen voor aangesloten trainers bij de Vereniging Coaches Betaald Voetbal, die hier behoefte aan hebben. De Vereniging Coaches Betaald Voetbal behartigt de belangen van ruim 500 professionele trainers. Sportaccountant is een financieel dienstverlener, specifiek gericht op de begeleiding van spelers, trainers, organisaties en bedrijven in de sport.

Bas Stolwijk (Sportaccountant):

“Wij zijn blij met de samenwerking met de Vereniging Coaches Betaald Voetbal. We zijn ervan overtuigd dat we met onze financiële en fiscale expertise de aangesloten trainers bij de CBV goed kunnen helpen. De wens van Han Berger en Gerard Marsman om hun leden de mogelijkheid te geven om zich optimaal financieel en fiscaal in hun carrière te laten begeleiden, sluit aan bij het belangrijkste doel van Sportaccountant. Daarnaast leidt de samenwerking met de CBV tot een verbreding van ons netwerk in de sport. Dit netwerk, dat zich uitspreidt over diverse sporten, zorgt voor het onderscheidende karakter van Sportaccountant ten opzichte van andere financieel dienstverleners. Dat netwerk willen we exclusief voor klanten blijven inzetten.”

Gerard Marsman (directeur CBV):

“De vakvereniging Coaches Betaald Voetbal stelt hoge eisen aan haar rol als goed belangenbehartiger van de leden. Ze verzekert zich dan ook graag van absolute deskundigheid op elk gebied, zeker ook op het gebied van financieel en fiscaal advies en begeleiding. In het bijzonder waren wij op zoek naar de nodige expertise voor alle leden die een buitenlands avontuur aan willen gaan of reeds werkzaam zijn in het buitenland. We prijzen ons dan ook gelukkig erin geslaagd te zijn een samenwerking aan te gaan met Sportaccountant. De gesprekken met Wim en Bas Stolwijk hebben ons overtuigd van het feit dat we de passie voor sport delen en geven ons alle vertrouwen in een samenwerking voor lange duur.”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *