Coaches Betaald Voetbal en Eisma/ De Voetbaltrainer

Voortzetting samenwerking Coaches Betaald Voetbal en Eisma / De VoetbalTrainer bekrachtigd!

Al zo’n 10 jaar werkt Eisma / De VoetbalTrainer tot volle tevredenheid samen met de Coaches Betaal Voetbal. Die overeenkomst wordt voortgezet met een vernieuwde overeenkomst voor de komende jaren. Op 16 oktober werd een en ander officieel bekrachtigd door de handtekeningen van de voorzitter van de CBV Leo Beenhakker en namens Eisma Media Groep Gerbert Tiecken. De samenwerking voorziet o.a. in een collectief abonnement op De VoetbalTrainer (magazine + online faciliteiten) voor alle 500 leden en de samenwerking bij het jaarlijkse Nederlands Trainers Congres en de Rinus Michels Awards

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *