Clinic Intersport door Peter Bosz

De CBV vraagt aan de leden van de CBV om incidenteel te helpen bij het invullen van acties t.b.v. onze businesspartners. De bedoeling is dat elk lid belangeloos 1x per jaar een dienst wil verrichten voor de CBV.

Donderdagavond 10 oktober kreeg Finn van Wessel met zijn hele team van de D1 van Door Combinatie Sterk uit Zevenaar een clinic van Peter Bosz. De Vitesse-trainer trok veel bekijks, op de tribune en langs het veld hadden zich ouders en clubgenootjes verzameld om te komen kijken. Finn van Wessel won deze clinic omdat hij zijn voetbalschoenen bij Intersport Luising had gekocht in augustus. Met rode, bezwete hoofden kwamen de spelers van de D1 superenthousiast en heel erg moe van het veld af na de clinic. Het was een geslaagde avond!

http://www.youtube.com/watch?v=Ux5XBI_m2Uc&feature=c4-overview&list=UUl46cMtvGEpZmzB6INB4rIg

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *