Clinic Intersport door Ron Jans

De CBV vraagt aan de leden van de CBV om incidenteel te helpen bij het invullen van acties t.b.v. onze businesspartners. De bedoeling is dat elk lid belangeloos 1x per jaar een dienst wil verrichten voor de CBV.

Dinsdagavond 8 oktober kregen Steven Veltman en zijn medespelers van de E1 van DOS Kampen een clinic van niemand minder dan PEC Zwolle-trainer Ron Jans! Steven had deze clinic gewonnen, omdat hij zijn voetbalschoenen bij Intersport Zwolle had gekocht in augustus. Het was een leuke clinic met enthousiaste spelers en een gedreven Ron Jans. Iedereen hartelijk dank!

http://www.youtube.com/watch?v=wAZtDxNsmPI&feature=c4-overview&list=UUl46cMtvGEpZmzB6INB4rIg

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *