Manifest Betaald Voetbal ‘Zonder respect geen voetbal’

Dit handvest is verzonden aan: alle spelers, trainer/coaches, scheidsrechters en clubs actief in het betaald voetbal

In de afgelopen jaren hebben wij gezamenlijk een groot aantal stappen gezet op het gebied van sportiviteit en respect. Het is evident dat het één van de kernwaarden van onze sport betreft. We hebben dan ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid deze waarde hoog in het vaandel te houdenen hier concreet invulling  aan te geven.

Met als devies ‘Zonder Respect Geen Voetbal’ is twee weken geleden – naar aanleiding van de tragische gebeurtenissen in Almere – een campagne uitgerold. Alle ondertekenaars realiseren zich dat we na de winterstop een nieuwe en scherpere invulling moeten geven aan het zogeheten ‘normatief kader’ van de KNVB.

Het manifest vindt u hier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *